В ОФИСА

Практични съвети за професионалисти

В офиса

Кой стои зад този сайт?

Хей, казвам се Дарина Желева и мисията ми е да ви направя по- добър професионалист и/ или предприемач!

Вярвам, че е много важно да знаеш основите на бизнеса (дори и да сте обикновен служител!), но също често в ежедневната работа ни липсват малки трикове и правила, които не се преподават. Тук съм, за да направя бизнес ежедневието ви по- лесно!

Подобно на вас се интересувам от маркетинг, продуктивност и какво ли още не. Е, най- сериозната ми квалификация е че съм писала хиляди имейли! Имам и бизнес подготовка в рамките на така наречените MBA програми, но практиката е друго нещо.

Когато не чета за предприемачество, формиране на навици или как да подобря този сайт, обичам да разгръщам някоя интересна и/или шантава книга или да следя екшън сериали.

Ето къде може да намерите новостите: Facebook Twitter

Контакти и обратна връзка

Пишете на vofisa@abv.bg, ще се радвам да чуя кои теми биха ви били интересни, както и как бих могла да съм ви по- полезна.Услуги

Останете на вълната, за да бъдете уведомени, кога и как ще има възможност да работим заедно по вашия проект, който сте си намислили.

Може да се отпишете по всяко време.

Получихте повишение заради съветите, открити на този сайт? Най- после се решихте да опитате онзи страничен проект? Юпи юпи юе!

Помогнете ми да го развивам чрез дарение! Получавате нови уроци, статии и материали, плюс безкрайната ми благодарност, целувки и смешен радостен танц. <3

Всяко евро е добре дошло. (Проверете обменния курс, за да няма объркване. Обикновено към 2 лева.) Благодаря по хиляда!